cool vannkartong - et mer miljøvennlig valg

cool vannkartong - et mer miljøvennlig valg

Drink Cool AS ble til fordi vi ønsker en mer miljøvennlig løsning for mange produkter vi bruker hver uke. I stedet for plastikkflaske kan du velge cool water som er pakket i en mer miljøvennlig innpakning. Investér i Drink Cool og bli med på revolusjonen du også.

Det er svært bevisst at cool er pakket med omtanke for naturen - og for deg. Emballasjen er plantebasert og bidrar med å beskytte naturressurser, sørge for at produksjonen er balansert og kan enkelt resirkuleres til nye papp-produkter. Det er som å resirkulere en melkekartong. 

cool-kartongen produseres av Tetra Pak for Drink Cool AS, og de er ledende i å utvikle emballasje som har en lavere miljøpåvirkning enn tilsvarende glass- og plastemballasje. cool-kartongen er sertifisert av FSC ™, og det garanterer at det drives ansvarlig skogsforvaltning.

I tillegg er Drin Cool med cool stolt medlem av Grønt Punkt Norge, og vi er med å ta ansvar for resirkulering av emballasje.
Vi mener at alle kartonger for drikke må sorteres og leveres til resirkulering. Derfor er det lagt til rette at cool-kartongen kan kastes som papiravfall, og bli resirkulert slik som en melkekartong.

Bli medpå drømmen om en renere hverdag, og invester i Drink Cool AS du også.

Stay cool and recycle!